NOT KNOWN FACTS ABOUT KüLTüR MANTARı TOHUMU

Not known Facts About kültür mantarı tohumu

Not known Facts About kültür mantarı tohumu

Blog Article

Your browser isn’t supported any longer. Update it to have the most effective YouTube knowledge and our hottest features. Find out more

Your browser isn’t supported any more. Update it to find the most effective YouTube working experience and our hottest options. Find out more

her alışverişte Akakçe yanınızda. Nerede olursanız olun alışverişe Akakçe'den başlayın.

 İlk aşamada mantar yetiştiricilerinin mantar tohumunu dışarıdan satın alması gerekir. Fakat alınan tohumlar farklı şekillerde çoğaltılarak yeni tohumlar elde edilebilir.

Kalitelitohumları emeğinizle birleştirerek ülkemizde altın değerinde kabul edilenşahane kuzu göbeği mantarları yetiştirebilirsiniz.

Bu özel tariflerin başında güveçte istiridye mantarı gelir. Soğan ve krema eşliğinde sunulan ve kaşar peynirinin lezzeti ile harmanlanan mantar, bir tabak daha isteyebileceğiniz özel sunumlar arasında bulunur.

Toplam ağırlığın yüzde ikisi zaten yeterlidir ve toplam ağırlığın dörtte birine kadar spawn eklemek yanlış değildir. Dolayısıyla, substratın ağırlığının% 20-thirty’u arasında olduğundan fazla tahmin etmemesi veya fazla tahmin etmesi önemsizdir.

Bu sebeple mantar yetiştiriciliği, yenilebilir here mantar yetiştiriciliği yapmak isteyen her ülkede yetiştirilmelidir.

Your browser isn’t supported any more. Update it to have the greatest YouTube experience and our hottest characteristics. Learn more

Japon, Kore ve Çin mutfaklarında hatırı sayılır bir yeri bulunuyor. Yaprak mantarı veya kayın mantarı olarak da bilinmesinin sebebi, doğada kayın ve kavak ağaçlarının gövdelerinde yetişmesinden kaynaklanıyor.

İster tek başına ister farklı yemeklerin yanında servis edebileceğiniz yemek, sade haliyle baş döndüren bir lezzete sahiptir. Yan yemek olarak servis edildiğinde de mantarın tadını çıkarmanızı sağlar.

Biraz sarımsak ve soğanla buluştuğunda adeta zirveye oynayan tadıyla damaklarda iz bırakan bu nefis mantarı gelin birlikte tanıyalım ve yetiştirilmesinden faydasına dek tüm özelliklerini keşfedelim.

Kompostu hazırlamak için öncelikle karanlık ve nemli bir oda bulabilirsiniz. Bu profesyonel yetiştirme ortamlarında özel mantarhaneler ya da depolar olmaktadır. Sizler, evlerin en alt odalarını ya da bodrumlarını kullanabilirsiniz.

· Sıcaklık ve Işık Koşulları: İstiridye mantarları genellikle 18-24°C arasında bir sıcaklıkta yetişir. Ayrıca, ortamı karanlık bir yerde tutun.

Report this page